Skip links

KVKK Aydınlatma Metni

                                                                     KVKK AYDINLATMA METNİ

Kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca MİSVAK NEŞRİYAT TİC. SAN. LTD. ŞTİ. (“Misvak Neşriryat”) tarafından işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, web sitemiz üzerinden aşağıda yer verilen  çeşitli amaçlara dayalı olarak işlenmektedir.

Kişisel verileriniz; Kanun’un 5. ve 6.maddesinde yer alan hukuki sebeplere bağlı olarak;

Açık Rızanıza dayanarak; ·        Yayınevimiz tarafından yapılan kampanya ve promosyonlarla ilgili olarak tarafınıza elektronik ileti gönderilmesi amacı ile,
Bir Sözleşmenin Kurulması veya İfası amacı ile Kişisel Verilerin Zorunlu Olması Sebebine Bağlı Olarak; ·        Taraflar arasında mesafeli satış sözleşmesinin kurulması amacı ile,

·        Üyelik işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlamak, sizinle akdedeceğimiz üyelik sözleşmesinin gereğini yerine getirmek, Site’ye üye girişinin yapılabilmesi amacıyla kimlik ve iletişim bilgilerinizi,

 

Veri Sorumlusu tarafından hukuki yükümlülüğün yerine getirebilmesi için Zorunlu Olması; ·        Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamında yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacı ile,

·        Vergi Usul Kanunu kapsamındaki yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacı ile,

İlgili Kişinin Temel Hak ve Özgürlüklerine Zarar Vermemek Kaydı ile Veri Sorumlusunun Meşru Menfaati Gereğince; ·        Müşteri veri tabanı oluşturulması amacı ile,

·          Üye olarak Site üzerinden alışveriş yapılmak istendiğinde her alışveriş işleminde tekrar tüm üyelik bilgilerinin girilmesine gerek kalmaksızın üye bilgilerinizi kullanarak alışveriş yapmanızı sağlayabilmek amacıyla kimlik ve iletişim bilgilerinizi,

·        Üye olarak tarafınıza daha önce vermiş olduğunuz siparişleri ve sipariş geçmişinizi görüntüleme hizmeti verebilmek amacıyla kimlik, iletişim ve alışveriş bilgilerinizi,

 

 

Kişisel verileriniz işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, Kanun’un  Ve 9.maddesinde yer alan sebeplere bağlı olarak;

  • Site üzerinden yaptığınız alışverişlerinizin ve diğer her türlü ürün taleplerinizin size gönderilmesi amacıyla kurye ve kargo hizmeti aldığımız iş ortaklarımızla,
  • Yetkili ve görevli kamu kurum ve kuruluşları ile adli makamlara karşı olan bilgi, belge verme ve ilgili sair yükümlülüklerimizi yerine getirmek ve dava ve cevap hakları gibi yasal haklarımızı kullanabilmek amacıyla bizden istenen bilgileri anılan bu kurum, kuruluş ve makamlara,
  • Ödemenizi kredi kartı ile yapmanız halinde kredi kartı bilgilerinizi, Veri sorumlusu tarafından kaydedilmeksizin ilgili banka, elektronik ödeme kuruluşu vb. hizmeti sağlayan üçüncü kişilere aktarmaktayız.

Paylaşılmaktadır. Daha fazla bilgi ve Kanun kapsamındaki haklarınız için web sitemizde yer alan Kişisel Veri İşleme Politikasını inceleyebilirsiniz.

 

Aydınlatma Metninde yer alan ilkeler ışığında;

☐Yayınevimiz tarafından yapılan kampanya ve promosyonlarla ilgili olarak tarafınıza elektronik ileti gönderilmesi amacı ile,

 

İşlenmesine onay veriyorum.